BINE TE-AM GASIT!

dESPRE NOI

0 ani
Experienta
Design fără titlu (7)
Doer Impex SRL

dESPRE NOI

Doer Impex SRL si-a inceput activitatea in 1999 in domeniul productiei de pavele din beton vibropresat. Pe baza experientei acumulate, am extins gama de produse realizate, acum avand in oferta noastra o gama variata de pavele, dale, borduri pietonale si stradale, rigole, obiecte de design exterior, jardiniere, barbeque, placaj imitatie de piatra, panouri de gard, elemente pentru stalpi ornamentali de gard, capace de stalp si fudatie de gard si alte prefabricate din beton vibropresat.

Pentru a raspunde cat mai bine cerintelor venite de la clientii nostri, am devenit si distribuitori, distribuind produslele partenerilor nostri.

Produsele noastre sunt destinate amenajarii curtilor si gradinilor, a piscinelor, a trotuarelor, a carosabilelor, a parcarilor, a halelor industriale sau a platformelor de depozitare, a spatiilor verzi sau a parcurilor.

Doer Impex ofera consultanta in alegerea produsului potrivit, tinand cont de model, grosime, culoare, rezistenta, asortarea lor cu constructiile inconjuratoare. iar in cazul combinatiilor de modele si culori, proiectarea modelelor realizata pe calculator.

Produsele noastre se livreaza din stoc sau la comanda pe europaleti, ambalate cu folie strech si legate cu banda PVC. Contravaloarea europaletilor se percepe ca si garantie, urmand ca la restituirea lor, in maxim 30 de zile de la data livrarii, sa se restituie valoarea lor.

Marfa se incarca in mijlocul de transport cu stivuitorul, serviciu inclus in pret.

Preturile si termenele de plata pot fi negociate in functie de cantitate.

Pentru orice informatie suplimentara, nu ezitati sa ne contactati.

 

Doer Impex SRL asigura clientilor sai urmatoarele servicii conexe:

  • pentru pavaje: proiectare gratuita pe calculator a suprafetei de pavat in combinatia de culori si forme dorite;
  • elaborare gratuita a devizului de materiale pentru identificarea corecta a necesarului de materiale si a costurilor asociate;
  • montaj prin firme partenere;
  • transport prin firme partenere;

Livrarea produselor noastre se face la palet sau la bucata.
Incarcarea paletilor in mijlocul de transport este gratuita.

Galerie