Produsele noastre

Pavele

Modele de pavele

Din productia proprie Doer Impex:

Pavaje durabile si rezistente

Pavelele sunt fabricate din beton prin vibropresare sau vibrotasare in functie de destinatia lor si le livram din stoc sau la comanda. Utilizarea pavelelor este o solutie ecologica pentru amenajarea spatiilor din jurul caselor, gradinilor, trotuarelor, cailor carosabile, parcarilor, a platformelor de depozitare, a spatiilor verzi sau parcurilor. Sunt realizate din beton rutier, ceea ce le confera rezistenta si durabilitate marita.

Pavajul – Solutia ecologica

Sunt considerate o forma ecologica de amenajare a spatiilor exterioare intrucat sunt montate pe un pat de nisip, ceea ce permite apei de ploaie sa se infiltreze prin rosturi in pamant. In acest fel suprafata pavata nu interfereaza cu circuitul apei in natura si permite evacuarea rapida a acesteia de pe pavaj fara sa fie nevoie sa fie colectata si deversata in canale.

Servicii complete pentru realizarea pavajelor

Doer Impex SRL ofera consultanta in alegerea produsului potrivit, tinand cont de model, grosime, culoare, rezistenta, asortarea lor cu constructiile inconjuratoare. In cazul combinatiilor de modele si culori, proiectarea modelelor realizata pe calculator.

Produsele se livreaza pe europaleti, ambalate cu folie strech si legate cu banda PET . Contravaloarea europaletilor se percepe ca si garantie, urmand ca la restituirea lor, in maxim 30 de zile de la data livrarii, sa se restituie valoarea lor.

Ambalarea si incarcarea sunt gratuite.

Instructiuni de intretinere pentru utilizare indelungata

Pavajul se va proteja de substantele chimice (clor, acizi, sare). Pentru deszapezirea suprafetelor pavate nu se vor folosi unelte sau utilaje cu lame metalice. Pot fi utilizate numai solutii de topire a ghetii care sunt indicate pentru beton (de ex. pe baza de NaCl). Ingrijirea pavajului consta in maturarea si spalarea periodica, produsele isi vor pastra frumusetea si culoarea pentru un timp indelungat.