Produsele noastre

Elemente decorative

Vezi produsele si la partenerii nostri:

Jardinere rotunde, dreptughiulare, pentru terase si borduri in gradina

Jardinierele pentru terasat se folosesc pentru consolidarea pantelor, construirea unor taluzuri sau a zidurilor de sprijin, pentru intarirea dealurilor, pantelor, pentru plantarea florilor intr-o gradina cu terenul inclinat. Folosind aceste jardiniere amenajarea exterioara va arata ca un peisaj inflorit. Forma geometrica trapezoidala, ofera posibilitatea realizarii unor aranjamente drepte sau ondulate.

Sunt rezistente la inghet-dezghet, robuste, estetice, se adapteaza la orice fel de teren. Jardinierele sunt fabricate in diferite tehnologii, in functie de destinatia lor. Nu necesita punerea la adapost pe perioada iernii.

Jardinierele rotunde si dreptunghiulare de diferite dimensiuni ofera un decor de flori colorate, usor de schimbat in fiecare an. Se pot folosi in parcuri, parcari, pe strazi si in curtea casei.

Ornamente pentru alei

La decorarea aleilor din gradini se pot folosi cu succes elemente ornamentale precum talpi, discuri sau soparle.

Au de asemenea si un rol functional, limitand daunele provocate gazonului de traficul pietonal.

Placaj imitatie de piatra pentru socluri la case si garduri

Folosite in special la placarea soclurilor fundatiei la case, la stalpii sau portiunile inferioare a gardurilor, placajul imitatie de piatra ofera in primul rand protectie pentru suprafata placata fata de factorii de mediu (ploaie, vant, inghet).

Prin utilizarea placajelor imitatie de piatra se poate creste nivelul estetic al curtiilor sau cladirilor, fiind usor de asortat cu celelalte elemente de decor din curtea dvs. Sunt usor de intretinut si durabile.